> Turun Seudun Selkäyhdistys ry

Liikunta

LIIKUNTATOIMINTA SYKSYLLÄ 2024

Turun kaupunki pyrkii jatkamaan Varhan lakkauttamaa ikäihmiselle tarkoitettua avointa toimintaa Ruusukorttelissa. Alla olevat liikuntavuorot ovat siis ehdollisia. Seuraa näitä kotisivuja ja Turun Sanomien Yhdistykset-palstaa.

SELKÄRYHMÄT

Selkäryhmät kokoontuvat Ruusukorttelissa, os. Puistokatu 11, Turku

maanantaisin klo 16.45 ajalla 9.9. - 9.12.
maanantaisin klo 17.30 ajalla 9.9. - 9.12.
maanantaisin klo 18.30 ajalla 9.9. - 9.12.
tiistaisin klo 15.30 ajalla 10.9. - 10.12.

Ilmoittautumiset ohjaajalle paikan päällä. Osallistumismaksu on vielä avoinna. Ohjaajina ovat maanantaisin ft Jaana Siipola ja tiistaisin ft Maiju Isotahdon. Oma alusta mukaan. Kaikki ryhmät ovat ns. sekaryhmiä, siis miehet ja naiset mukaan!

LIIKUTAAN TURVALLISESTI

Elämme edelleen korona-aikaa. Jokaisen tulee osaltaan huolehtia siitä, että liikuntatoimintaa voidaan jatkaa turvallisesti kaikkien osallistujien parhaaksi.
Tule liikkumaan vain, kun olet terve. Jos sinulla on nuhaa, yskää tai kuumetta, hoida itsesi kuntoon ennen ryhmiin osallistumista. Huolehdithan käsihygieniasta. Kädet tulee pestä tullessa ja lähtiessä. Jos yskittää, yski hihaan tai kertakäyttönenäliinaan. Käytä maskia yleisissä tiloissa.
Pidetään huolta turvaväleistä niin ryhmissä kuin aulatiloissa odotellessa. Ohjaajan lisäksi jokaisella on vastuu oman itsensä ja muiden ryhmäläisten hyvinvoinnista.

VESIVOIMISTELUT

Vesivoimisteluryhmät kokoontuvat Ruusukorttelissa seuraavasti:

maanantaisin klo 17.30 (45 min) ajalla 9.9. - 16.12. (15 kertaa)
torstaisin klo 17.30 (45 min) ajalla 12.9. - 19.12. (15 kertaa)

Ilmoittautumiset puh. 040 527 3630. Osallistumismaksu on vielä avoinna. Torstain vesijumpan ohjaajana on ft Veera Leino.

Turun Seudun Selkäyhdistyksen, Turun seudun Reumayhdistyksen, Turun Seudun Luustoyhdistyksen tai Turun Seudun Nivelyhdistyksen jäsenenä voit osallistua kaikkien edellä mainittujen yhdistysten liikuntaryhmiin jäsenhintaan.