> Turun Seudun Selkäyhdistys ry

Liikunta

Liikuntatoiminta keväällä 2024

Alla olevat liikuntavuorot ovat ehdollisia. Seuraa yhdistyksemme kotisivuja ja Turun Sanomien Yhdistykset-palstaa.

Yhdistyksemme liikuntaryhmät kokoontuvat Ruusukorttelissa, Puistokatu 11, Turku.

SELKÄRYHMÄT

maanantaisin klo 16.45 ajalla 8.1. - 13.5.
maanantaisin klo 17.30 ajalla 8.1. - 13.5.
maanantaisin klo 18.30 ajalla 8.1. - 13.5.
tiistaisin klo 15.30 ajalla 9.1. - 14.5.

Ilmoittautumiset ohjaajalle paikan päällä. Osallistumismaksu on 5.00 €/kerta. Jäsenet voivat ostaa edullisia kymmenen kerran lippuvihkoja ohjaajilta hintaan 45€.
Ohjaajina ovat maanantaisin ft Jaana Siipola ja tiistaisin ft Maiju Isotahdon. Oma alusta mukaan. Kaikki ryhmät ovat ns. sekaryhmiä, siis miehet ja naiset mukaan!

LIIKUTAAN TURVALLISESTI

Elämme edelleen korona-aikaa. Jokaisen tulee osaltaan huolehtia siitä, että liikuntatoimintaa voidaan jatkaa turvallisesti kaikkien osallistujien parhaaksi.
Tule liikkumaan vain, kun olet terve. Jos sinulla on nuhaa, yskää tai kuumetta, hoida itsesi kuntoon ennen ryhmiin osallistumista. Huolehdithan käsihygieniasta. Kädet tulee pestä tullessa ja lähtiessä. Jos yskittää, yski hihaan tai kertakäyttönenäliinaan. Käytä maskia yleisissä tiloissa.
Pidetään huolta turvaväleistä niin ryhmissä kuin aulatiloissa odotellessa. Ohjaajan lisäksi jokaisella on vastuu oman itsensä ja muiden ryhmäläisten hyvinvoinnista.

VESIVOIMISTELUT

Vesivoimistelut ovat toistaiseksi tauolla, koska Ruusukorttelin allaskorjaus kestänee koko kevään.
Jos Sinulla on mielessä korvaava tila niin ole yhteydessä.

Turun Seudun Selkäyhdistyksen, Turun seudun Reumayhdistyksen, Turun Seudun Luustoyhdistyksen tai Turun Seudun Nivelyhdistyksen jäsenenä voit osallistua kaikkien edellä mainittujen yhdistysten liikuntaryhmiin jäsenhintaan.